+31 (0)6 5060 8507 +31 (0)76 303 58 66 (Maandag - Vrijdag 8:30 - 17:00)

Over A.S.T.A. bv

A.S.T.A. is al ruim 17 jaar een begrip in Breda en omstreken als het gaat om afbouw, systeemwanden en systeemplafonds. Dit doen wij met 100% vakmensen die hun werk goed verstaan. Dit resulteert in een efficiƫnte, snelle en doordachte werkwijze. A.S.T.A. is flexibel ingesteld en ziet elk project, van groot tot klein, als een nieuwe uitdaging. In de afgelopen jaren hebben wij met verschillende bedrijven fijne relaties weten op te bouwen. Hierdoor zijn wij in staat om een totaal beleving aan te bieden in de vorm van projectrealisatie in de breedste zin van het woord.
Asta Breda

Om ook de grootste projecten tot een succesvol resultaat te brengen beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan vakmensen met gerichte specialisatie in de vakgebieden waarin wij actief zijn. In de offertefase wordt meegedacht over de eisen die aan de scheidingswanden/systeemplafonds worden gesteld. Bijvoorbeeld aan de akoestische en thermische waarden die gehaald moeten worden. Ook wordt er meegedacht als het gaat om de brandveiligheid van het gebouw waar de wanden worden geplaatst.

Zowel bedrijven als particulieren hebben ons reeds weten te vinden als een betrouwbare partner.

Buiten onze werken in de Benelux zijn wij ook regelmatig te vinden in andere landen in Europa. Ook daar verzorgen we de projecten met kwaliteit.

Kunnen wij
u helpen?

Heb je specifieke vragen en/of opmerkingen?
Vraag naar onze adviseurs of vraag een vrijblijvende offerte aan.